Om Jorenku

Jorenku A/S er førende på markedet inden for hygiejne og desinfektion til husdyr. I 2015 fejrede virksomheden 25 års jubilæum, og har derfor stor erfaring med desinfektion og tilhørende rådgivning i landbrugsbranchen. Vi er nu i over 70 lande.

Jorenku A/S begyndte som en lille virksomhed i begyndelsen af 1990, men har i årenes løb specialiseret sig til at være den førende producent af hygiejne- og desinfektionsmidler til alle dyrehold lige fra kæledyr til større farme.

Jorenku A/S er i dag en virksomhed i rivende udvikling, som har etableret et nationalt såvel som et internationalt fodfæste med det primære produkt Staldren.

Staldren giver et langt bedre staldmiljø med dets effektive virkning mod salmonella, kolibakterier og andre sygdomsfremkaldende stoffer. 

Hos Jorenku A/S sætter vi en stor ære i at leve op til vores kunders forventninger af kvaliteten på vores produkter. Derfor er vi særligt stolte af at vores hovedprodukt Staldren,  om Jorenku A/S har udviklet, bliver produceret i Danmark.

Vi er et team bestående af 18 medarbejdere, som lægger stor vægt på at vedligeholde vores gode relationer ved at besøge forhandlere såvel som kunder i udlandet samt at afholde samt deltage på messer verden over.

Vi forsøger at holde os kontinuerligt innovative og har for nyligt investeret i Tangmix, som har vist sig at være en stor succes for vores kunder. Du kan læse mere om Tangmix her. Desuden har vi agentur på en lang række råvarer og kemikalier, som sælges til både landbrug og industri.

 

Ledelsessystemet hos Jorenku A/S er i overensstemmelse med kravene i DS/EN ISO 22000:2005 (Ledelsessystemer for fødevaresikkerhed – Krav til virksomheder i fødevarekæden ) og DS/EN ISO 22002-6:2016 (Basisprogrammer (PRP) for fødevaresikkerhed – Del 6: Produktion af foder og føde til dyr) certificeret indenfor området ”Handel med foderprodukter til svin” (Kategoi D1).
 

 

View the embedded image gallery online at:
https://jorenku.dk/da/om-j-n-jorenku#sigProIdc2c8481f79

I tvivl eller har du et spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os!