Samfundsansvar (CSR)

Jorenku tager samfundsansvar. CSR at Jorenku

I dagens samfund er det vigtigt for virksomheder at tage et samfundsansvar og socialt ansvar. CSR (Corporate Social Responsibility) er ikke “nice-to-have” men nødvendigt for virksomheder, der vil bidrage til en bæredygtig og ansvarlig fremtid.

Inkluderende arbejdsplads

Hos Jorenku synes vi, det er vigtigt at tage samfundsansvar for at bidrage til verden omkring os. Derfor omsætter vi CSR i praksis ved at ansætte flere flexjobbere for at bidrage til en mere inkluderende arbejdsplads.

Vi ansætter flexjobbere for at skabe muligheder for personer, der ellers ville have svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Vi tror på, at alle kan bidrage, og at det er vigtigt at give plads til mangfoldighed og forskellighed.

Vi ser ansættelsen af flexjobbere som en investering i vores virksomhed og samfundet som helhed. Det skaber en win-win situation med engagerede og dygtige medarbejdere, samtidig med at vi bidrager til et mere inkluderende arbejdsmarked.

Vi har derfor som mål, at omkring 20 % af medarbejderne skal være flexjobbere.

Fra kunde til genanvendelse

Udover vores fokus på socialt ansvar og inklusion, arbejder vi hos Jorenku også med CSR ved at mindske vores klimaaftryk.

Vi har derfor indført en ordning, hvor vi henter brugte tromler og palletanke hos vores kunder for at genanvende dem. På den måde sparer vi på ressourcerne og mindsker vores affaldsmængde.

Forbedring af hygiejne i stalden forbedrer også dyrevelfærden

Yderligere er vi stolte af at producere produkter, der sikrer bedre hygiejne i stalden og dermed bidrager til bedre dyrevelfærd. Staldren® er designet til at hjælpe landmænd med at opretholde en hygiejnisk stald, som reducerer risikoen for sygdomme blandt dyrene.

Vi tror på, at bedre hygiejne i stalden ikke kun er godt for dyrene, men også for landmandens økonomi og omdømme.

Som en del af vores CSR-initiativer arbejder vi sammen med vores samarbejdspartnere derfor på at oplyse landmænd rundt om i verden om betydningen af god hygiejne i stalden og betydningen for dyrevelfærden.

ISO-certificering

Vi betragter ligeledes vores ISO22000-certificering, som en del af vores arbejde med samfundsansvar. Certificeringen beviser vores forpligtelse til at levere sikre foderprodukter ved implementering af strenge hygiejne- og sporbarhedsprocedurer i vores forsyningskæde.

Yderligere påtager vi os ansvaret ved at implementere et system til at identificere og styre risici i forhold til fødevaresikkerhed.

Vi tror derfor på, at ISO 22000-certificeringen ikke blot er en pligt, men en mulighed for at gøre en positiv forskel.

Beskyttelse af privatlivet

Et andet element i vores samfundsansvar er at sikre beskyttelse data.  Vores forpligtelse til at beskytte privatlivet er detaljeret i vores Privatlivspolitik, som du kan læse for at få en klar forståelse af, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter data.