Om Jorenku

Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 af landbrugskonsulent Johnni Pedersen, som inden da i en årrække have beskæftiget sig med rådgivning og salg af både gårdhygiejneprodukter og foderblandinger til landbruget. Ud fra sin omfattende viden udviklede Johnni Pedersen desinfektionsmidlet Staldren®, som Jorenku A/S lige siden begyndelsen har produceret.

 

Det viste sig, at Staldren® var det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt, da Jorenku A/S hele vejen igennem 1990’erne etablerede et vidtgående nationalt og internationalt netværk af forhandlere. Produktionen af Staldren® er fortsat lige siden, og i dag har Jorenku A/S en markedsledende position med eksport til mere end 70 lande verden over.

 

I 2017 overtog Jorenku A/S Dan-Liq – et firma, som, i mere end 20 år, havde specialiseret sig i udvikling og produktion af vitaminer og mineraler til landbrugsbranchen. Opkøbet resulterede i forskellige synergier imellem de to virksomheder. Vigtigst af alt har overtagelsen af Dan-Liq gjort Jorenku A/S til den foretrukne leverandør af vitamin- og mineralblandinger blandt fagfolk indenfor landbruget. 

 

I dag fokuserer Jorenku A/S på at opretholde en ekstraordinær høj grad af service overfor kunder og distributører. Målet er at opretholde en grundig og kompromisløs kvalitetskontrol af firmaets produkter, hvilket har resulterede i certificeringerne ISO 9001 og ISO 22000.

 

Jorenku A/S sætter desuden en ære i at være kontinuerligt innovative og investerer derfor gerne i nye produkter til stor succes for kunderne. Derfor har Jorenku A/S også agentur på en lang række råvarer og kemikalier, som sælges til både landbrug og industri.

 

Jorenku A/S er i rivende udvikling og prioriterer at imødekomme kundernes forventninger. Som et resultat deraf, har Jorenku A/S i dag et professionelt team af dygtige og kompetente konsulenter, der altid er tilgængelige med støtte og vejledning til kunderne verden over.

ISO 22000 certificate Ledelsessystemet hos Jorenku A/S er i overensstemmelse med kravene i DS/EN ISO 22000:2005 (Ledelsessystemer for fødevaresikkerhed – Krav til virksomheder i fødevarekæden) og DS/EN ISO 22002-6:2016 (Basisprogrammer (PRP) for fødevaresikkerhed – Del 6: Produktion af foder og føde til dyr) certificeret indenfor området ”Handel med foderprodukter til svin” (Kategoi D1).