Om Jorenku

Virksomheden Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 af landbrugskonsulent Johnni Pedersen. Inden da havde han beskæftiget sig med rådgivning og salg af gårdhygiejneprodukter og foderblandinger til landbruget. Ud fra sin omfattende viden udviklede Johnni Pedersen desinfektionsmidlet Staldren®, som virksomheden lige siden begyndelsen har produceret.

Staldren® 

Det viste sig, at Staldren® var det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt. Hele vejen igennem 1990’erne etablerede Jorenku A/S derfor et vidtgående nationalt og internationalt netværk af forhandlere bl.a ved at deltage på messer og dyrskuer verden over. Produktionen af Staldren® er fortsat lige siden, og i dag har virksomheden en markedsledende position med eksport til mere end 70 lande verden over.

Dan-Liq

I 2017 overtog Jorenku A/S firmaet Dan-Liq, som i mere end 20 år havde specialiseret sig i udvikling og produktion af vitaminer og mineraler til landbrugsbranchen. Opkøbet resulterede i forskellige synergier imellem de to virksomheder. Vigtigst af alt gjorde overtagelsen af Dan-Liq Jorenku A/S til den foretrukne leverandør af vitamin- og mineralblandinger blandt fagfolk indenfor landbruget.

ISO-certificering

Jorenku A/S fokuserer på at opretholde en ekstraordinær høj service overfor kunder og distributører. Målet er en grundig og kompromisløs kvalitetskontrol af produkterne. Dette har resulteret i certificeringerne ISO 9001 og ISO 22000.

Innovativ

Jorenku A/S sætter desuden en ære i at være kontinuerligt innovative og investerer derfor i nye produkter til succes for kunderne. Derfor har virksomheden også agentur på en lang række råvarer og kemikalier, som sælges til både landbrug og industri.

Jorenku A/S er i rivende udvikling og prioriterer at imødekomme kundernes forventninger og har derfor et professionelt team af dygtige og kompetente konsulenter, der er tilgængelige med støtte og vejledning til kunderne verden over.

Du kan se hele vores produktsortiment her.

Kunne du tænke dig at arbejde hos Jorenku? Læs om vores ledige stillinger her.

Hos Jorenku tager vi vores samfundsansvar alvorligt. Læs om hvordan vi arbejder med CSR i det daglige.