Om Jorenku

Vil du vide mere om Jorenku A/S? Vi blev grundlagt i 1991 og har siden etableret et vidtgående nationalt og internationalt netværk af forhandlere bl.a. ved at deltage på messer og udstillinger verden over. I dag har virksomheden en markedsledende position med eksport af produkter til primært kvæg, grise, fjerkræ og får til mere end 65 lande verden.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vores produktsortiment inkluderer bl.a.:

 • Tilskudsfoder
  På vores egen fabrik på Sydsjælland producerer Jorenku bl.a. vitaminer, mineraler, slikspande og syrer, der alle er specieldesignet til at opfylde behovene i moderne landbrug.

 • Sundhed
  Staldren® er vores egenproducerede og effektive tørdesinfektion, der opretholder en høj hygiejnestandard og dermed understøtter dyrevelfærd og sundhed i stalden.

 • Desinfektion
  Jorenku A/S tilbyder avancerede desinfektionsløsninger til at sikre en ren og sund stald.

 • Høst
  Jorenku producerer blandingssyrer, der hjælper med at optimere høstudbyttet.

 • Erhverv
  Med vores brede udvalg af innovative kvalitetsprodukter og skræddersyede løsninger er Jorenku klar til at støtte din virksomhed – uanset om du repræsenterer en stor landbrugsvirksomhed eller er en mindre producent.

 • Udland
  Med vores internationale netværk betjener Jorenku A/S kunder over hele verden.

Kvalitet og innovation i fokus

Vi forstår vigtigheden af innovation og kontinuerlig udvikling inden for landbrugssektoren. Derfor investerer Jorenku i udvikling af nye produkter og teknologier, der kan optimere din landbrugsproduktion og forbedre din virksomheds effektivitet.

Vores dedikerede team af erfarne konsulenter står klar til at rådgive og vejlede dig med skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke udfordringer og mål.

Hos Jorenku A/S er vi engageret i at opretholde en høj service over for kunder og distributører. Målet er en grundig kvalitetskontrol af produkterne, hvilket har resulteret i certificeringerne ISO 9001 og ISO 22000.

Udforsk vores  produktsortiment

Du kan se hele vores produktsortiment her.

Kunne du tænke dig at arbejde hos Jorenku? Læs om vores ledige stillinger her.

Hos Jorenku tager vi vores samfundsansvar alvorligt. Læs om hvordan vi arbejder med CSR i det daglige.