Anslået læsetid: 3 Minutter

Jorenku A/S har sikret sig en betydningsfuld milepæl og indgår en stor kontrakt i Vietnam med en af landets største mælkeproducenter om levering af Staldren® til ca. 45.000 malkekøer.

Jorenku A/S indgår stor kontrakt i Vietnam
Jorenku A/S styrker sin tilstedeværelse i Vietnam med ny stor kontrakt

Kontrakten markerer et væsentligt skridt fremad for Jorenku’s tilstedeværelse i det vietnamesiske marked. Den understreger samtidig virksomhedens engagement i at levere effektive hygiejneløsninger til landbrugssektoren.

Levering af Staldren® til tusindvis af malkekøer

Kontrakten er indgået med ikke blot en af Vietnams men hele Sydøstasiens størst mælkeproducenter og indebærer levering af Staldren®, Jorenku’s anerkendte tørdesinfektionsprodukt, til ca. 45.000 malkekøer fordelt på flere lokationer i Vietnam. Aftalen repræsenterer dermed en væsentlig udvidelse af Jorenku’s tilstedeværelse i regionen, og er et bevis på Staldren®‘s pålidelighed og effektivitet. Kunden har tidligere oplevet de positive resultater ved brug af Staldren®. Derfor har de valgt at vende tilbage for tredje gang, hvilket vidner om tilliden til produktet og dets evne til at opfylde deres behov.

Administrerende direktør for Jorenku A/S, Johnni Pedersen, kommenterer: “Vi er stolte over at indgå denne betydningsfulde kontrakt med en af Vietnams største mælkeproducenter. Det bekræfter vores position som en pålidelig partner inden for hygiejne og desinfektion til landbrugssektoren. Med denne aftale vil vi ikke blot styrke vores tilstedeværelse i Vietnam men også bidrage til at forbedre sundheden og fødevaresikkerheden for tusindvis af malkekøer i landet.”

Staldren® produceres på Jorenku’s fabrik på Sydsjælland. Det har gennem tre årtier vist sig at være et særdeles effektivt produkt til tørdesinfektion. Staldren® er blevet gennemtestet med beviselige resultater og er kendt for sin effektivitet overfor en lang række bakterier og svampe.

Yderligere oplysninger

Johnni Pedersen, CEO Jorenku A/S Tlf.: 56 21 40 70, e-mail: johnni@jorenku.dk.
Jamil Kure Al-Shiekhly, Salgschef Jorenku A/S Tlf.: 20 87 13 19, e-mail: jamil@jorenku.dk.

Om Jorenku A/S

Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 af Johnni Pedersen. Jorenku A/S har siden begyndelsen været førende på markedet inden for hygiejne og desinfektion til husdyr. Det sker med det primære produkt Staldren®, som eksporteres til 65 lande verden over. Læs mere under Om Jorenku.