Anslået læsetid: 2 Minutter

Hos Jorenku arbejder vi konstant på at forbedre vores produkter og yde den bedste service til vores kunder. Som en del af dette arbejde har vi udviklet en informativ animationsfilm om Staldren®, der kort og præcist viser, hvilken forskel Staldren® kan gøre for dig og dine dyr ved at opretholde optimal hygiejne i dine stalde.

Jorenku lancerer ny animationsfilm om Staldren®
Jorenku lancerer ny animationsfilm om Staldren®
Hvad er Staldren®?

Staldren® er effektiv og brugervenligt tørdesinfektion i pulverform. Produktet hjælper med at reducere skadelige bakterier og svampesporer, forbedre hygiejnen og skabe et sundere miljø for dine dyr. Staldren® er let at anvende og har været en pålidelig løsning for landmænd over hele verden i mere end 30 år – det er ikke tilfældigt.

Hvad viser filmen?

Den nye animationsfilm om Staldren® viser på en letforståelig måde, hvordan produktet virker, og hvilke fordele det kan bringe til din bedrift. Filmen fremhæver:
• Effektiv reduktion af skadelige mikroorganismer: Hvordan Staldren® bekæmper bakterier og svampesporer og forbedrer hygiejnen i stalde.
• Brugervenlighed: Hvor nemt det er at anvende Staldren® i din daglige rutine.
• Sundere dyr: Hvordan bedre hygiejne kan bidrage til sundere og mere produktive dyr.

Se filmen nu!

Vi opfordrer dig til at se animationsfilmen og ved selvsyn bliver klogere på de mange fordele ved at bruge Staldren® til dine dyr. Klik på billedet for at se filmen.

Vi vil gerne høre din mening! Efter du har set vores animationsfilm om Staldren®, er du velkommen til at dele dine tanker og erfaringer med Staldren® på vores sociale medier. Husk også at følge os for flere opdateringer og nyheder fra Jorenku.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information om Staldren®?
Du er altid velkommen til at kontakte os:
Telefon: 56 21 40 70
E-mail: jorenku@jorenku.dk
Læs om Staldren® på vores hjemmeside.