Anslået læsetid: 2 Minutter

På baggrund af virksomhedens resultater for det første halve år kan Jorenku A/S, producenten bag den anerkendte tørdesinfektion Staldren®, nu meddele, at virksomheden på Staldren® har opnået den største salgsfremgang i 5 år. Den markante vækst er drevet af øget efterspørgsel både i Danmark og på flere eksportmarkeder, hvor Staldren® er et sikkert valg for landmænd, der ønsker at opretholde en høj hygiejnestandard i stalden.

Staldren® oplever største salgsfremgang i 5 år
Staldren® oplever største salgsfremgang i 5 år

”Vi er glade for den markante vækst i salget af Staldren®. Det viser, at vores produkt fortsat er en effektiv løsning til tørdesinfektion for landmænd både i Danmark og udlandet,” siger Johnni Pedersen, administrerende direktør for Jorenku A/S. ” Vi har gennem flere år arbejdet målrettet på at styrke vores position på både det danske og internationale marked. Det er tydeligt, at vores indsats nu bærer frugt.”

Stigende efterspørgsel på især eksportmarkeder

Den markante vækst i salget kan i høj grad tilskrives en stigende efterspørgsel på Jorenku’s eksportmarkeder. Her vinder Staldren® fortsat frem som den foretrukne løsning til tørdesinfektion. Produktets gennemtestede effektivitet har styrket virksomhedens position internationalt, mens salget i Danmark også udvides med nye kunder og øget aktivitet blandt de eksisterende.

“Vi oplever en betydelig vækst på vores internationale markeder. Det er et tydeligt tegn på, at Staldren® opfylder behovene hos landmænd verden over. Samtidig er vi glade for også at kunne øge salget på hjemmemarkedet,” tilføjer Johnni Pedersen.

Fremtidige vækstmuligheder

Med den stærke salgsfremgang i årets første seks måneder forventer Jorenku A/S, at salget af Staldren® vil fortsætte med at stige resten af året. Virksomheden ser desuden store vækstmuligheder forude, da deltagelsen på EuroTier i november giver anledning til yderligere international ekspansion. Flere førende internationale aktører har allerede booket møder, hvilket understreger interessen for Staldren® og potentialet for yderligere vækst på flere markeder.

Yderligere oplysninger:

Johnni Pedersen
CEO Jorenku A/S
Tlf.: 56 21 40 70
E-mail: johnni@jorenku.dk