Hand-Des from JorenkuHand-Des from Jorenku
Hand-Des from JorenkuHand-Des from Jorenku

Hand-Des til fjerkræstalde

Hand-Des er en innovativ form for desinfektion til hænderne, der skiller sig ud fra mængden. Med sin bredspektrede virkning giver Hand-Des langvarig beskyttelse mod en række skadelige mikroorganismer, herunder bakterier, svampe og vira. Denne omfattende beskyttelse gør produktet til det perfekte valg til hånddesinfektion i produktionen af fjerkræ.

Fordele ved produktet

Hand-Des virker ikke kun effektiv mod bakterieceller, svampeceller, kappebærende virus og sporer, men det er også ekstremt bredt virkende, hvilket betyder, at det kan bekæmpe næsten alle mikroorganismer. Desuden adskiller Hand-Des sig fra traditionelle alkoholbaserede hånddesinfektionsmidler ved ikke at fordampe, hvilket sikrer en længerevarende virkning. Selv bakterier som Escherichia coli, der har udviklet resistens over for traditionelle desinfektionsmidler, kan bekæmpes effektivt med Hand-Des.

Hand-Des pumpes ud som et praktisk skum, der let fordeles i hænderne. Denne skummende tekstur gør den behagelig at bruge som desinfektion til hænderne, fordi produktet efterlader huden blød og fugtet. I modsætning til alkoholbaserede desinfektionsmidler udtørrer Hand-Des ikke huden og forhindrer dermed dannelse af sprækker og hård hud, hvilket gør det ideelt til langvarig brug.

Specifikation

Hand-Des leveres i flasker med 100 ml og 250 ml.

Download brochurer om Hand-Des

Download resultaterne af tests af Hand-Des

Download sikkerhedsdatablade for Hand-Des