Treo-Liq 8 % from JorenkuTreo-Liq 8 % from Jorenku
Treo-Liq 8 % from JorenkuTreo-Liq 8 % from Jorenku

Treo-Liq 8 % til grise

Treo-Liq 8 % er en yderst effektiv kilde til threonin, som er en essentiel aminosyre, der er livsvigtige at tilføre til grisenes daglige foder, da det er afgørende for at kunne opnå optimal vækst og sundhed hos grisene i din besætning.

Fordele ved produktet

Threonin er afgørende for grise, da denne aminosyre spiller en helt central rolle for reguleringen af fedtstofskiftet og i at styrke immunforsvaret.

Mangel på threonin kan desuden føre til nedsat udnyttelse af andre af de vigtige aminosyrer som fx lysin, hvilket igen kan påvirke grisenes vækst og præstation negativt.

Ved at tilføre Treo-Liq 8 % i det daglige foder til grisene sikrer man derfor, at de får den nødvendige mængde threonin som skal til for at opretholde deres sundhed og trivsel.

Specifikation

Treo-Liq 8 % leveres i tromler med 225 kg og IBC palletanke med 1.000 kg.

Vælg mellem to udgaver af produktet enten med 8 % eller med 16 % afhængigt af dit doseringssystem og de specifikke behov i din besætning. Det er mængden af threonin, der adskiller de to versioner af produktet. Valget afhænger derfor naturligvis af din besætnings unikke krav.

Download brochurer om Treo-Liq 8 %

Download sikkerhedsdatablad om Treo-Liq 8 %