Orthophosphoric Acid from JorenkuOrthophosphoric Acid from Jorenku
Orthophosphoric Acid from JorenkuOrthophosphoric Acid from Jorenku
Orthophosphoric Acid from Jorenku A/SOrthophosphoric Acid from Jorenku A/S

Phosphorsyre til kvæg

Phosphorsyre til kvæg er en effektiv løsning, der kan fungere som en vigtig fosforkilde i både våd- og tørfoder. Ud over sin rolle som fosforkilde kan syren også anvendes til en effektiv pH-regulering af drikkevandet.

Uanset om du har ungkalve i vækst eller ældre kvæg, er fosforsyre afgørende for dannelse og vedligeholdelse af sunde knogler. Derfor kan mangel på fosfor resultere i  bl.a. knoglesygdomme og  som følge deraf nedsat ydeevne.

Specifikation

Phosphorsyre (som også er kendt under betegnelsen fosforsyre) leveres i dunke med 30 kg, i tromler med 225 kg og i IBC palletanke med 1.400 kg.

OBS

Når phosphorsyren anvendes pH-regulerende, er det vigtigt at bemærke, at dette kræver en HACCP-godkendelse for at sikre overholdelse af de nødvendige standarder og procedurer.

Ved brug af phosphorsyre til kvæg som fosforkilde er det dog ikke nødvendigt med  en HACCP-godkendelse. Dette gør produktet til en nem løsning, når Det bruges til at opfylde fodringsbehovene i kvægbedriften.

Var det ikke phosphorsyre, du ledte efter? Udforsk vores omfattende oversigt over alle organiske fodersyrer til kvæg og find den ideelle kombination til at imødekomme dine specifikke behov og mål for netop din kvægbesætning.

Download brochurer om Phosphorsyre

Download sikkerhedsdatablad