Citric acid from JorenkuCitric acid from Jorenku
Citric acid from JorenkuCitric acid from Jorenku
Citric acid from JorenkuCitric acid from Jorenku

Citronsyre til kvæg

Citronsyre til kvæg er en alsidig løsning med flere anvendelsesmuligheder, der gør den til et værdifuldt supplement i kvægbesætninger.

Fordele ved produktet

Syrning af mælk til småkalve: Citronsyre er et godt middel til at syrne mælk. En praksis der især støtter småkalves sundhed og trivsel.

Smagsforbedrende stof i våd- og tørfoder: Syren fungerer også som et smagsforbedrende stof i foderet, hvilket kan være uundværligt, især under medicinering mod urinvejsinfektion.

pH-sænkning af drikkevand: Med sin kraftfulde pH-sænkende virkning kan citronsyre til kvæg justere pH-niveauet i drikkevandet uden at være aggressiv, og dermed skabe optimale forhold for kvæget.

Rengøring af udstyr: Ud over ernæringsmæssige fordele kan citronsyre anvendes til effektiv rengøring af vandrør og andet udstyr, hvilket bidrager til en sund og hygiejnisk drift.

Specifikation

Citronsyren til kvæg leveres i dunke med 30 kg, tromler med 240 kg og IBC palletanke med 1.200 kg.

Syren kræver ikke HACCP-godkendelse, hvilket gør den til en praktisk og brugervenlig løsning til din kvægdrift.

Var det ikke citronsyre, du ledte efter? Udforsk vores store sortiment med organiske syrer til kvæg og find den ideelle kombination til at imødekomme dine specifikke behov i din kvægbedrift.

Download brochurer om Citronsyre

Download sikkerhedsdatablade for Citronsyre