Benzoic acid from JorenkuBenzoic acid from Jorenku
Benzoic acid from JorenkuBenzoic acid from Jorenku
Benzoic acid from JorenkuBenzoic acid from Jorenku

Benzoesyre til grise

Benzoesyre til grise er et flydende tilskudsfoder, der tilfører betydelige fordele til din svinebesætning.

Fordele ved produktet

Benzoesyre forhindrer uønsket gæring, hvilket er afgørende for at undgå problemer som dårlig foderudnyttelse, reduceret vækst og lavere produktivitet hos dine grise.

Ved at forhindre uønsket gæring bidrager denne syre til at bevare de vigtige næringsstoffer i foderet, hvilket understøtter en optimal ernæringsprofil og fremmer sundheden samt væksten af din svinebesætning.

Benzoesyre til grise reducerer tabet af frie aminosyrer i foderet, hvilket er kritisk for en korrekt fordøjelse af proteiner og bidrager dermed til en sund vækst hos dine grise.

Syren virker også effektivt mod skadelige mikroorganismer, hvilket skaber en sund mikroflora og styrker immunforsvaret hos dine grise.

Specifikation

Produktet leveres i dunke med 25 kg, tromler med 240 kg og IBC palletanke med 1.050 kg.

Denne syre kræver ikke HACCP-godkendelse, hvilket gør den til en brugervenlig og problemfri løsning til din svinebedrift.

Var det ikke benzoesyre, du ledte efter? Udforsk vores brede udvalg af syrer til grise og find den perfekte kombination til at opfylde dine specifikke behov og understøtte målene for din svineproduktion.

Ønsker du at vide mere? 

Lær den spændende artikel fra LandbrugsAvisen om, hvordan benzoesyre i smågrisefoderet kan reducere brugen af kobber betragteligt.

Download brochurer om Benzoesyre

Download sikkerhedsdatablad