Oxi-Liq from JorenkuOxi-Liq from Jorenku
Oxi-Liq from JorenkuOxi-Liq from Jorenku
Oxi-Liq from JorenkuOxi-Liq from Jorenku

Oxi-Liq til fjerkræ

Produktet Oxi-Liq er et flydende og surt oxiderende desinfektionsmiddel til brug indenfor landbruget. Med dets effektive sammensætning er det ideelt til desinfektion af overflade og rengøring af udstyr i stalde med fjerkræ. Med produktet kan du sikre dig et sundt og sikkert miljø for dit fjerkræ – uanset om du har æglæggere eller slagtekyllinger.

Fordele ved produktet

Produktet er alsidigt og egnet til næsten enhver desinfektionsopgave i stalde med fjerkræ. Fra vandsystemer til overflader og støvler, leverer dette produkt en grundig desinfektion, hvor det er nødvendigt.

Med dette oxiderende desinfektionsmiddel kan du regne med en hurtig og effektiv desinfektion, selv ved lave temperaturer. Det betyder, at du kan opretholde et sikkert miljø for dine høns og kyllinger uden det kræver udluftning inden  indsættelse af fjerkræet.

Oxi-Liq er baseret på de aktive stoffer hydrogenperoxid og eddikesyre, hvilket er med til at minimere risikoen for udviklingen af resistens. Efter brug nedbrydes produktet til vand, ilt og eddikesyre, hvilket sikrer, at indholdet ikke ophobes i omgivelserne.

Specifikation

Det oxiderende desinfektionsmiddel Oxi-Liq leveres i dunke med 22 kg, i tromler med 200 kg og i IBC palletanke med 1.000 kg.

Download brochurer om Oxi-Liq
Download sikkerhedsdatablade for Oxi-Liq