Dancid® Ferma from JorenkuDancid® Ferma from Jorenku
Dancid® Ferma from JorenkuDancid® Ferma from Jorenku
Dancid® Ferma from JorenkuDancid® Ferma from Jorenku

Dancid® Ferma til fjerkræ

Dancid® Ferma til fjerkræ er et flydende tilskudsfoder, skabt til nem blanding i vådfoder eller drikkevand. Denne fodersyrer indeholder en kombination af myresyre, propionsyre og eddikesyre, der arbejder sammen om at optimere din fjerkræproduktion.

Fordele ved produktet

Den unikke sammensætning af syrer i Dancid® Ferma forhindrer effektivt uønsket tab af nødvendige næringsstoffer, hvilket sikrer en optimal ernæring til dine fjerkræ.

Derudover har produktet en kraftfuld antimikrobiel effekt, der målrettet reducerer forekomsten af skadelige mikroorganismer som salmonella, E. coli og clostridier, hvilket bidrager til en sundere og mere robust besætning.

Denne fodersyrer hæmmer også fri gæring, hvilket er afgørende for at forhindre tab af nødvendige næringsstoffer samt udvikling af andre skadelige mikroorganismer.

Ydermere bekæmper syren effektivt mug og skimmel, hvilket sikrer et rent og hygiejnisk produktionsmiljø.

Specifikation

Dancid® Ferma leveres i dunke med 30 kg, tromler med 240 kg og IBC palletanke med 1.180 kg.

Bemærk, at produktet ikke kræver HACCP godkendelse, hvilket gør det til et bekvemt og effektivt valg inden for fjerkræproduktion, da det er nemt at håndtere.

Var det ikke denne type fodersyre til fjerkræ, du ledte efter? Udforsk vores omfattende oversigt over alle organiske syrer til fjerkræ og find den ideelle kombination til at imødekomme dine specifikke behov og mål for din besætning – uanset om du har æglæggere eller slagtekyllinger.

Download brochurer om Dancid® Ferma

Download sikkerhedsdatablad