Får og geder

På denne side får du en oversigt over vores udvalg af produkter til får og geder. Hos Jorenku A/S forstår vi vigtigheden af sundhed og trivsel for dine dyr i moderne fåre- og gedehold. Derfor har vi sammensat en bred vifte af produkter, der er designet til at opfylde deres specifikke behov.

Uanset om du driver en stor besætning eller et mindre hobbylandbrug, er vores mål at hjælpe dig med at sikre de bedste resultater for dine dyr. Vores sortiment til inkluderer alt fra fodertilskud og mineralblandinger til hygiejne- og desinfektionsløsninger, der skaber et rent og sundt miljø i staldene.

Vores produktoversigt er opdelt i produktgrupper for at gøre det nemt for dig at finde præcis de produkter, der er relevante for dit fåre- eller gedehold. Klik på de enkelte kategorier for at se detaljerede beskrivelser og dokumentation for hvert produkt.

Amino syrer

Ingredienser

Se alle vores kvalitetsprodukter til både får og geder, så vi kan hjælpe dig med at opnå optimale forhold med sunde og mere produktive dyr. Dermed kan du opnå en mere effektiv besætning og samtidig forbedre din stalds daglige drift.

Har du ikke får eller geder?

Fandt du ikke, hvad du søgte? Se en oversigt over vores produktsortiment til andre dyr.