Anslået læsetid: 2 Minutter

Jorenku A/S, den førende danske producent af hygiejne- og desinfektionsprodukter, ruller den røde løber ud på NutriFair 2024 med en konkurrence. Den få ikke kun tænderne til at løbe i vand, men lader også vinderen gå hjem med en helt særlig oplevelse. På standen har de besøgende chancen for at vinde en pølsevogn til 20 personer i tre timer og samtidig se montrerne, der udstiller Jorenku’s innovative produkter som ægte juveler.

Vind en pølsevogn på NutriFair 2024
Vind en pølsevogn på NutriFair 2024

Besøg Jorenku’s stand på NutriFair 2024 og test din viden om hygiejneprodukter, fodertilskud og syrer. Den heldige vinder får tre timer med velsmagende pølser, Staldren® øl og kollegialt samvær – alt sammen sponsoreret af Jorenku A/S.

Johnni Pedersen, Administrerende direktør for Jorenku A/S, udtaler:

”Vi ønsker at gøre NutriFair 2024 til en mindeværdig oplevelse for de besøgende. Vores konkurrence er derfor ikke kun en sjov måde at engagere sig på, men også vores måde at give tilbage og skabe glæde hos en heldig vinder.”

NutriFair afholdes i Messe C d. 17.-18. januar 2024. Du finder Jorenku A/S på stand A-1014. Tag turen ned ad den røde løber og deltag i konkurrencen.

Yderligere oplysninger:

Lene Voigt Busch, marketingchef hos Jorenku A/S
Tlf.: 20 98 96 06
E-mail: lene@jorenku.dk