Anslået læsetid: 2 Minutter

Søren Kristensen, ejer af Hveddegaard nær Kibæk i Midtjylland, driver en konventionel malkekvægbedrift med 750 malkekøer. Vi besøgte ham for at få indblik i hans erfaringer med Staldren®, og hvordan det styrker sundheden i hans kvægstalde ved at bekæmpe yverbetændelse.

I det inspirerende videointerview fortæller Søren, hvorfor han altid vender tilbage til Staldren® for at sikre optimal hygiejne i staldene.

Staldren® har afgørende betydning

For Søren har Staldren® spillet en afgørende rolle i at skabe et forbedret staldmiljø, der er essentielt for både dyrevelfærd og sundhed. Han fremhæver bl.a. de betydelige fordele ved at bruge Staldren®, herunder den mærkbare reduktion af coli-yverbetændelse.

“Hvis ikke vi bruger Staldren®, kommer der coli-yverbetændelse. Men lige så snart vi bare bruger Staldren®, så kan vi holde det stort set væk fra besætningen”, fortæller Søren Kristensen.

Merværdi

Vores samtale med Søren Kristensen viser tydeligt den merværdi, Staldren® kan tilføje til malkekvægbedrifter, ligesom det bekræfter værdien af at engagere sig i langvarige relationer baseret på ekstraordinære resultater.

Staldren® er en effektiv tørdesinfektion i pulverform, der bekæmper fugt, lugt, bakterier og svampesporer med sin bredspektrede virkning.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om Staldren® eller vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at optimere hygiejnen og sundheden i dine stalde.