Anslået læsetid: 3 Minutter

Jorenku henter 2 store profiler – Produktionsvirksomheden med hovedkontor på Sydsjælland opruster salgsteamet og bestyrelsen med 2 nye brancheprofiler, der skal bidrage til, at Jorenku A/S fortsætter den positive udvikling.

Styrker salgsteamet i Danmark

Jorenku A/S har ansat Hans Pejter Larsen i en nyoprettet stilling som salgskonsulent. Hans har hele sin karriere beskæftiget sig med svineproduktion – senest hos DanBox Danmark i en lignede stilling. Igennem sin lange karriere har Hans Pejter Larsen opbygget et stærkt og stort netværk af svineproducenter i hele Danmark, og er derfor allerede et kendt navn i branchen.

Hans Pejter Larsen
Hans Pejter Larsen

Om ansættelsen af Hans Pejter Larsen udtaler administrerende direktør Johnni Pedersen:
”Hans tog kontakt til os, og det stod hurtigt klart, at han kunne styrke vores salgsteam og da kemien samtidig var til stede, var vi ikke i tvivl om, at Hans ville passe perfekt ind i Jorenku A/S. Vi er derfor rigtig glade for at have ansat en stærk og kendt personlighed og glæder os meget til det fremtidige samarbejde.”

Udvidelse af bestyrelsen

Jorenku A/S styrker bestyrelsen med indtrædelsen af Palle Fjord Thomsen, som bidrager med et stort branchekendskab samt erfaring med international handel til agro-industrien – specielt kvæg. Palle er i dag COO i KVK Hydra Klov A/S. Palle Fjord Thomsen har desuden erfaring med produktion, udvikling, salg og markedsføring og har i en lang årrække siddet i flere bestyrelser.

Palle Fjord Thomsen
Palle Fjord Thomsen

Om sin nye bestyrelsespost udtaler Palle Fjord Thomsen:
”Jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen af Jorenku A/S og være med til at sikre, at virksomheden kan imødekomme de behov, kunderne stiller. Jeg kan medvirke til den allerede imponerende udvikling med min baggrund som iværksætter og kendskab til branchen. Jeg forventer derfor at kunne tilføre bestyrelsen en ekstra dimension.”

Yderligere oplysninger:

Johnni Pedersen
CEO Jorenku A/S
Tlf.: 56 21 40 70
E-mail: johnni@jorenku.dk

Om Jorenku A/S

Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 af Johnni Pedersen, der stadig ejer og driver virksomheden. Jorenku A/S har siden begyndelsen været førende på markedet inden for hygiejne og desinfektion til husdyr med det primære produkt Staldren®. Efter Jorenku A/S i 2017 overtog Dan-Liq, produceres også flydende vitaminer og mineraler samt organiske syrer. Jorenku A/S er beliggende ved Tappernøje på Sydsjælland, men er til stede i over 70 lande.
www.jorenku.dk