Anslået læsetid: 3 Minutter

I 1991 grundlagde Johnni Pedersen Jorenku A/S, som siden begyndelsen har produceret tørdesinfektionspulveret Staldren®. For at markere vores 30-års jubilæum relancerer Jorenku A/S indpakning af Staldren® og Staldren® Green med et helt nyt design.

Administrerende direktør hos Jorenku A/S Johnni Pedersen: ”Designet af sækkene til Staldren® har igennem de sidste 30 år ikke ændret sig meget, så for at markere Jorenkus jubilæum har vi givet sækkene en opdatering, da nye tider kræver nye ideer. Produktet er naturligvis det samme som altid – den originale Staldren® ændrer vi ikke på. ”

Med relancering af sækkene til både Staldren® og Staldren® Green benytter Jorenku A/S lejligheden til fuldstændigt at ændre firmaets visuelle udtryk og lancere en ny hjemmeside, hvor der fokuseres på at give forbrugerne et bedre og hurtigere overblik over det store produktsortiment, som rummer meget mere end Staldren®.

Johnni Pedersen: ”Siden vi overtog firmaet Dan-Liq, har vi udvidet vores produktsortiment med mere end 70 produkter. Vi vil derfor fokusere endnu mere på at rådgive vores kunder om, hvad vi kan bidrage med til at løse netop deres problemer.”

Grundet Covid-19 markeres det længe ventede 30-års jubilæum ikke med en stor fejring, men bliver i stedet for markeret på Nutrifair til januar i 2022.

Yderligere oplysninger:

Johnni Pedersen
CEO Jorenku A/S
Tlf.: 56 21 40 70
E-mail: johnni@jorenku.dk

Om Jorenku A/S
Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 af Johnni Pedersen, der stadig ejer og driver virksomheden. Jorenku A/S har siden begyndelsen været førende på markedet inden for hygiejne og desinfektion til husdyr med det primære produkt Staldren®. Efter Jorenku A/S i 2017 overtog Dan-Liq, produceres også flydende vitaminer og mineraler samt organiske syrer. Jorenku A/S er beliggende ved Tappernøje på Sydsjælland, men er til stede i over 70 lande.
www.jorenku.dk