Staldren® ladleStaldren® ladle

Staldren® Ske til kvæg

Denne ske til Staldren® er det perfekte valg til manuel spredning af både Staldren® og Staldren® Green i mindre kvægstalde og i hobbybrug. Skeen er designet med fokus på både brugervenlighed og effektivitet, så du nemt kan opretholde en sund og hygiejnisk kvægstald.

Fordele ved produktet

Den flade underside af skeen gør det nemt at skovle både Staldren® eller Staldren® Green direkte fra en spand, en sæk eller fra en vogn. Dette er med til at minimerer spild og samtidig sikre en præcis dosering.

Skeen er desuden udstyret med et dobbelt håndtag, som giver ekstra stabilitet og holdbarhed ved daglig brug i kvægstalden.

Med en indholdsvægt på ca. 1 kg Staldren® eller Staldren® Green, giver skeen mulighed for en præcis dosering. Dette er med til at sikre, at du kan anvende den rette mængde pulver for at opnå optimal hygiejne i kvægstalden.

Specifikation

Ske til Staldren® sælges enkeltvis.

Hvis du leder efter løsninger til at sprede Staldren® eller Staldren® Green på større arealer, anbefaler vi, at du i vores produktoversigt udforsker det omfattende udvalg af staldudstyr til kvæg. Her kan du finde både småt og stort spredeudstyr, der passer perfekt til alle størrelser af kvægbesætninger.