Oxi-Liq from JorenkuOxi-Liq from Jorenku
Oxi-Liq from JorenkuOxi-Liq from Jorenku
Oxi-Liq from JorenkuOxi-Liq from Jorenku

Oxi-Liq til grise

Oxi-Liq er et alsidigt, effektivt og syrligt desinfektionsmiddel til overfladedesinfektion og desinfektion af udstyr inden for produktionen af grise.

Fordele ved produktet

Produktet er ideelt til en bred vifte af desinfektionsopgaver i produktionen af grise. Det kan  bl.a. anvendes til desinfektion af vandsystemer, støvler, overflader og meget mere.

Den hurtige og effektive virkning af produktet sikrer  en pålidelig desinfektion – også selvom det foregår ved lave temperaturer. Denne brug af produktet er bl.a. med til at eliminere behovet for at lufte ud inden indsættelse af grise i stalden.

Produktet er baseret på oxiderende aktive stoffer, herunder bl.a. hydrogenperoxid og eddikesyre, hvilket giver lav risiko for opbygning af resistens overfor produktet. Derudover nedbrydes produktet efter brug til vand, ilt og eddikesyre. Dette gør det miljøvenligt og forhindrer ophobning af skadelige stoffer i omgivelserne.

Specifikation

Oxi-Liq leveres i dunke med 22 kg, tromler med 200 kg og IBC palletanke med 1.000 kg.

Hvis du i stedet for er på jagt efter et alkalisk rengøringsmiddel, anbefaler vi dig at bruge vores produkt Alka-Liq. Det er et produkt med høj alkalinitet og klorindhold, som er designet specielt til at opfylde behovene i landbrugssektoren.

Download brochurer om Oxi-Liq

Download sikkerhedsdatablad