Staldren® Motor BlowerStaldren® Motor Blower
Staldren® Motor BlowerStaldren® Motor Blower

Staldren® Motorblæser til grise

Staldren® Motorblæser er en kraftfuld og praktisk benzindrevet spreder designet til effektiv spredning af Staldren® og Staldren® Green.

Fordele ved produktet

Motorblæseren er udstyret med en regulator, så brugeren har kontrol over mængden af Staldren® eller Staldren® Green, der spredes, hvilket sikrer en optimal og økonomisk anvendelse af blæseren.

Motorblæseren kan bæres bekvemt på ryggen, hvilket giver brugeren mobilitet og frihed til at sprede Staldren® eller Staldren® Green på mindre områder.

Den er velegnet til både tør- og våddesinfektion, hvilket gør den alsidig og ideel til anvendelser i forskellige staldmiljøer.

I videoen nedenfor kan du se motorblæseren i aktion. Du kan se, hvordan regulatoren styrer mængden af Staldren®, hvordan motorblæseren bekvemt bæres på ryggen for optimal mobilitet, og du kan få en fornemmelse af, hvordan den kan gøre spredeprocessen mere effektiv.

Specifikation

Staldren® Motorblæser leveres enkeltvis.

Er du på udkig efter løsninger til at udspredning af Staldren® eller Staldren® Green på både mindre og større arealer? Udforsk vores omfattende produktoversigt med alt udstyr til brug blandt grise og find den optimale løsning til din svinestald.

Download brochurer om Staldren® Motorblæser