Anslået læsetid: 2 Minutter

For fårehyrde David Wootton har slikspande fra Jorenku resulteret i færre problemer med kobber- og selenmangel.

På en naturskøn dansk mark på Lolland har vi haft den fornøjelse at besøge David Wootton, en dedikeret fårehyrde, der gav os et indblik i sin erfaring med Mineral Lick Summer Garlic fra Jorenku.

Denne unikke blanding af vitaminer og mineraler har haft en bemærkelsesværdig indvirkning på en af Danmarks største fåreflokke ved at afhjælpe udfordringer med kobber- og selenmangel. Vi er derfor stolte af at præsentere dette eksklusive videointerview, hvor David Wootton deler sine erfaringer.

Afhjulpet problemer med kobber- og selenmangel

Mineral Lick Summer Garlic er ikke slik for fårene, men en nøje sammensat blanding af vitaminer og mineraler, der er skræddersyet til at dækker bl.a. fårs behov, mens de er på græs.

“Selvfølgelig koster det lidt ekstra med slikspande, men det er et godt produkt. Jeg har ikke set nær så mange tilfælde af kobber- eller selenmangel. Og det er mit største problem”, udtaler fårehyrde David Wootton begejstret.

Videointerview

Dyk endnu dybere ind i David Woottons erfaringer med Mineral Lick Summer Garlic i det fulde videointerview ovenover.

Tag dig tid til at se, hvordan Mineral Lick Summer Garlic har resulteret i færre problemer for Davids fåreflok og måske finder du inspiration til at optimere din egen fårefloks mineralbalance.

En del af Jorenku’s innovative sortiment

Mineral Lick er blot én af de mange innovative løsninger, som Jorenku tilbyder for at forbedre fodertilskuddet til får.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om Mineral Lick eller vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at optimere fodertilskuddet til dine får.