Anslået læsetid: 2 Minutter

Vi har haft fornøjelsen af at besøge Therese Bach, driftsleder hos svineproducent Henrik Larsen i Mørkøv på Midtsjælland. Hos hende får vi et indblik i deres erfaringer med brugen af Staldren® mod hjernebetændelse.

I deres besætning med 450 årssøer spiller Staldren® en afgørende rolle i at sikre grisenes sundhed og trivsel, da Therese med succes har implementeret Staldren® som et værktøj til at modvirke hjernebetændelse hos deres grise.

Reduktion af hjernebetændelse

Hjernebetændelse udgør en alvorlig trussel mod grisenes trivsel og produktivitet. I interviewet deler Therese sin erfaring med, hvordan Staldren® er en afgørende faktor i at reducere forekomsten af hjernebetændelse.

“Hvis vi har skiftet til nogle af de andre produkter, så har vi set inden for to til tre uger, at så kommer der betydeligt flere hjernebetændelser både hos pattegrisene og i klimastalden”, udtaler Therese Bach.

Virkningen af Staldren®

Interviewet med Therese Bach giver et konkret indblik i den faktiske effekt af at anvende Staldren®. Produktets bredspektrede virkning inkluderer bekæmpelse af fugt, lugt, bakterier og svampesporer. Staldren® spiller derfor en afgørende rolle for at opretholde optimale forhold i stalde.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om Staldren® eller vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at optimere hygiejnen og sundheden i dine stalde.