Anslået læsetid: 2 Minutter

Jorenku A/S har udviklet en ny desinficerende og udtørrende salve til hudreparation og sårheling – Staldren® Salve.

Jorenku lancerer ny effektiv sårhelende salve
Staldren® Salve

Salgschef hos Jorenku A/S Jamil Al-Shiekhly: ”Vi har især fra heste-folk fået mange forespørgsler på vores tidligere produkt muksalve. Vi har derfor besluttet at relancere den i en ny og forbedre udgave, som kan bruges til bl.a. grise, kvæg, får, heste, hunde og katte.”

Hvad er Staldren® Salve?

Staldren® Salve er en specialudviklet salve baseret på de gode egenskaber fra Staldren®, hvilket gør, at salven udover at være desinficerende og udtørrende også er ammoniakbindende og holder fluer væk. Alt sammen egenskaber som er med til at forebygge bakterieinfektioner i sår og rifter.

Staldren® Salve smøres direkte på sår, indtil der udvikles en skorpe. På den måde opnås effektiv sårheling med gavnlig effekt på bl.a. ringorm. Hos heste ses yderligere en god effekt på muk.

Med Staldren® Salve opnås synlige resultater på kort tid.

Staldren® Salve fås i tuber med 250 ml.

Yderligere oplysninger:

Johnni Pedersen
CEO Jorenku A/S
Tlf.: 56 21 40 70
E-mail: johnni@jorenku.dk

Jamil Al-Shiekhly
Head of Sales Jorenku A/S
Tlf.: 20 87 13 19
E-mail: jamil@jorenku.dk

Om Jorenku A/S

Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 af Johnni Pedersen, der stadig ejer og driver virksomheden. Jorenku A/S har siden begyndelsen været førende på markedet inden for hygiejne og desinfektion til husdyr med det primære produkt Staldren®. Efter Jorenku A/S i 2017 overtog Dan-Liq, produceres også flydende vitaminer og mineraler samt organiske syrer. Jorenku A/S er beliggende ved Tappernøje på Sydsjælland, men er til stede i over 70 lande.
www.jorenku.dk